Els Mossos denuncien penalment una dona que conduïa sense tenir permís i es va accidentar a la Selva

Agents dels Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona van denunciar penalment el dia 15 de maig una dona, de 44 anys, veïna d’Arbúcies i de nacionalitat senegalesa, com a presumpta autora d’un delicte de falsificació de document públic i un delicte contra la seguretat viària, per no haver obtingut mai el permís de conduir.

A dos quarts de set del matí del dia 7 de maig, els mossos de trànsit van tenir coneixement que hi havia hagut un accident de trànsit al quilòmetre 66.3 de la carretera C-35, al terme municipal de Sant Feliu de Buixalleu.

En arribar al lloc, els agents van constatar que un sol vehicle havia sortit de la via i la conductora havia patit ferides lleus. La dona va ser traslladada a un centre hospitalari per tal que li fessin un reconeixement, mentre els policies van comprovar la documentació del vehicle i de la persona que el conduïa.

A l’examinar el permís de conduir, que havia estat expedit a Guinea, els agents van sospitar de la seva l’autenticitat. Per aquest motiu el van trametre al Grup de Recerca i Documentació (GRD) de la comissaria de trànsit de Girona, que va obrir una investigació per tal de comprovar-ne la veracitat.

Després d’estudiar-lo i d’efectuar diverses indagacions, els agents del GRD van determinar que el permís de conduir era fals.

Per això, a la dona se li va imputar un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sense haver obtingut mai el permís de conduir i un altre per falsificació de document públic.

La imputada haurà de comparèixer properament al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners.