Comunicat del PSC de les comarques gironines arran de les pintades al domicili de l’alcalde de Blanes

psc_gironaEl PSC de les comarques Gironines vol fer palès el seu ple suport a l’alcalde Blanes, Josep Marigó, arran de l’episodi lamentable de les pintades difamatòries i amenaçants al seu domicili. El PSC lamenta i manifesta la seva repulsa davant aquest tipus d’actuacions contra un representant escollit democràticament, actuacions que suposen una manca de consideració radicalment contrària als arguments de la democràcia.


Els socialistes de les comarques gironines entenem que aquest episodi és fruit de la irresponsabilitat d’una minoria que no pot representar, de cap manera, el conjunt de la societat blanenca i ens referma en la nostra rotunda convicció a favor del diàleg, el pacte i els acords com a elements essencials de la política.

Els valors de la democràcia son contraris a la intolerància que es desprèn d’incidents d’aquesta mena. Els socialistes defugin les actituds bel•ligerants i reclamem respecte pels càrrecs electes que, com Josep Marigó i molts altres, sigui quin sigui el seu signe polític, exerceixen la política amb una inequívoca voluntat de servei als ciutadans i ciutadanes.