Signat a Blanes el conveni per acollir el III Campus Oficial FC Barcelona-Sport amb 150 esportistes

S Josep Marigó i Marcos

Antoni Pujol, Josep Marigó i Xavier Marcos

L’alcalde de Blanes, Josep Marigó, i el director gerent del diari Sport, Antoni Pujol -en representació de l’organització del Campus Oficial FC Barcelona-Sport-, acompanyats del regidor d’Esports, Xavier Marcos, van signar ahir a l’Ajuntament el conveni de col·laboració perquè l’activitat esportiva es torni a acollir aquest estiu a la vila de la Costa Brava.

El III Campus Oficial FC Barcelona-Sport, destinat a esportistes nacionals i internacionals, està previst que es faci a Blanes del 30 de juny al 5 de juliol de 2014.

Blanes torna a ser la seu d’aquest esdeveniment. Enguany el Campus del Barça, que arriba a la desena edició arreu de Catalunya, també s’allotjarà a Reus, Berga, Ribes de Freser i Barcelona, on hi haurà dues seus: l’INEFC i la Ciutat Esportiva FCB. En total, durant aquest 2014 es preveu una participació de més de 1.400 nois i noies arreu del territori català.

Al III Campus Oficial del FC Barcelona que es farà a Blanes hi participaran 150 esportistes de 6 a 14 anys d’edat tant d’arreu de Catalunya com de l’estat espanyol i de l’estranger.

Fins ara, les nou primeres convocatòries han estat un èxit de participació i d’organització, amb un gran nombre de nois i noies que han gaudit durant setmanes del seu esport favorit. En aquest sentit, des de l’organització s’ha remarcat que el grau de satisfacció, tant per part dels pares com dels joves futbolistes, ha estat sempre molt elevat.

Una escola de futbol de color blau-grana

Participaran 150 nens de 6 a 14 anys

Participaran 150 nens de 6 a 14 anys

Els objectius esportius que persegueix aquesta activitat són que els participants es familiaritzin i perfeccionin els fonaments tècnics i tàctics del joc tant individuals com col·lectius; gaudir activament de les activitats lúdiques i esportives proposades; desenvolupar hàbits esportius correctes com el fair play, la competitivitat o la camaraderia; i mantenir durant tot el Campus uns hàbits dietètics i higiènics adequats.

D’aquesta manera, els nois i noies hi troben un lloc on poder aprofitar al màxim les seves vacances realitzant activitats esportives a l’hora que aprenen la tècnica i els secrets del futbol, alhora lligat amb el Futbol Club Barcelona. Tots els entrenadors són de la FCB Escola, dedicada en exclusiva a la tècnica del futbol durant tot l’any.

Al Campus FCB, l’entrenament específic es realitza en horari partit al matí i a la tarda, i varia segons les edats. D’aquesta manera, els petits treballen aspectes més tècnics i el domini de la pilota, mentre que els grans se centren en qüestions més tàctiques i de joc real. A més de la pràctica, els alumnes reben lliçons teòriques que es duen a terme més tard sobre el terreny de joc.