Els mossos de Blanes detenen un home per robar a l’interior de 7 autocaravanes

Agents des Mossos d’Esquadra de la comissaria de Blanes van detenir el dia 10 de març, Zarko D, de 20 anys, veí de Santa Coloma de Gramenet, com a presumpte autor de 7 robatoris amb força a l’interior d’autocaravanes. Els agents van detectar que des de l’estiu passat hi havia un degoteig de robatoris a l’interior d’autocaravanes de persones que estiuejaven a la zona de Blanes i Lloret de Mar. Concretament, els mossos van constatar que la majoria de les víctimes dels robatoris eren turistes estrangers que estaven gaudint d’uns dies de vacances amb el seu vehicle.

 

Els policies van saber que el modus operandi que els lladres utilitzaven per robar a l’interior de les autocaravanes era el següent: observaven el vehicle i esperaven  que els seus ocupants sortissin a fer les compres dels queviures al supermercat i en aquest moment un dels homes controlava els propietaris del vehicle, mentre l’altre forçava, normalment, una finestra i accedia a l’interior on hi robava: GPS, ordinadors, joies, diners o qualsevol objectes de valor.

Davant aquest fets, els agents de la unitat d’investigació de Blanes van iniciar les indagacions per tal de poder saber qui eren els autors dels il·lícits. Les investigacions policials van donar els seus fruits el dia  10 de març, quan agents de la comissaria de Blanes van detectar un vehicle que podria estar relacionat amb els robatoris a l’interior de les autocaravanes.

Els agents van identificar els quatre ocupants dels cotxe i van comprovar que Zarko D era la persona que estaven buscant com a presumpte autor dels 7 robatoris a l’interior de les autocaravanes.

La investigació no es  dóna per tancada a l’espera de poder saber si el detingut podria estar implicat amb altres fets similars i si hi ha altres persones relacionades amb els robatoris. El detingut, que té antecedents, va passar a disposició del Jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, els qual en va decretar el seu ingrés a presó .