La majoria d’entitats esportives de Blanes deixan d’utilitzar el pavelló vell

Sala de gimnàstica de la Ciutat Esportiva

A partir d’aquesta mateixa setmana el gruix de les activitats dirigides i organitzades des de l’àrea d’esports de l’Ajuntament de Blanes, han començat a fer-se a la Ciutat Esportiva i per tant han deixat d’utilitzar les velles instal·lacions. Gimnàstica de manteniment, Gimnàstica suau i per a gent gran i Escola Preesportiva són les activitats que s’han deixa’t de fer al pavelló vell.

Durant les properes setmanes la resta d’entitats que encara entrenaven en aquestes instal·lacions ho deixaran de fer per passar a la Ciutat Esportiva, quedant fora de servei les instal·lacions del pavelló vell. En l’actualitat ja entrenen a la ciutat Esportiva de Blanes l’Hoquei (primer equip), judo, karate, boxa i rítmica. 

La Ciutat Esportiva de Blanes amb una inversió de uns 30 milions d’euros va ser inaugurada el diumenge 20 de febrer pel president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas. Les instal·lacions esportives que acull aquest equipament la converteixen en una de les millors de Catalunya amb la possibilitat de practicar diferents esports d’elit alhora i amb una clara vocació de ser un revulsiu turístic i econòmic per la zona de la Costa Brava i el Maresme.

Edició i Foto: JFG