Activitats a Blanes entre el dia 17 i el 23 d’abril

Dijous 17 d’abril

Foto: Arxiu Blanesaldia.com

Foto: Arxiu Blanesaldia.com

§ A les 17 hores, Desfilada del Grup de Manaies i relleu del càpita Manaia. Recorregut: des de l’Av. de la Vila de Madrid fins al Pg. de Dintre, passant per l’Av. del Mediterrani, C. de Francesc Macià, Pl. de la Mare de Déu del Vilar, carrers de Lluís Companys, Josep Trueta i Camí dels Olivers, Av. del Mediterrani, carrers de Mallorca, de Lluís Companys i de Josep Tarradellas, Pl. dels Països Catalans, C. de S’Auguer (on tindrà lloc el relleu de capità Manaia), Pl. de Catalunya, Pg. de Cortils i Vieta, carrers de la Muralla, de Raval i Ample, i Pg. de Dintre.

Divendres 18 d’abril

§ De 10,30 a 13,30 hores, al Pg. de Mar, davant del C. Ample: Tallers per als més petits.

§ A les 21,30 hores, a la Pl. de l’Església: Anunci de la processó pels Manaies de Blanes.

§ A les 22 hores: Processó Penitencial del Sant Crist.

Dissabte 19 d’abril

§ De 10,30 a 13,30 hores, al Pg. de Mar, davant del C. Ample: Tallers per als més petits.

Diumenge 20 d’abril

§ A les 11,45 hores, des de la Pl. de l’Església fins a la Pl. dels Dies Feiners, passant per la Pl. de Mn. Joan Quer, carrers de Raval i de la Muralla, Pg. de dintre i C. de Pere Roure: Processó de la imatge de la Mare de Déu.

§ A les 12 hores, des de la Pl. de l’Església fins a la Pl. dels Dies Feiners, passant pels carrers Nou i Ample: Processó de la imatge del Crist Ressuscitat.

§ A les 12,30 hores, a la Pl. dels Dies Feiners: Cant de l’Àngel.

§ A les 12,45 hores, des de la Pl. dels Dies Feiners fins a la Pl. de l’Església, passant pels carrers Ample i Nou: Processó de tornada de les dues imatges.

§ A les 17,30 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26): Representació del musical Queen, oferta pels nois i noies de l’Associació Kedem.

Dimarts 22 d’abril

§ Aplec del Vilar, amb la següent agenda d’activitats:
– A les 11 hores, Missa en sufragi de tots els benefactors i devots de la Mare de Déu del Vilar.
– A les 12,30 hores, Solemne Ofici.
– A les 16,30 hores, Rosari i novena a l’ermita.
– A les 17 hores, Sardanes a l’era a càrrec de la Cobla del Col·legi Sta. Maria de Blanes.

Dimecres 23 d’abril

§ Tot el dia, a diferents carrers del centre: Fira de Sant Jordi 2014.

§ De 9,30 a 14 i de 16 a 20,30 hores, al vestíbul i a la plaça de davant de la Biblioteca Comarcal, (Pg. de Catalunya, 2): Fira del Llibre Usat i Fem Ballar Sant Jordi, amb la participació d’alumnes de l’escola de dansa Esclat.

§ D’11a 12,45 hores, i organitzada per l’IES Sa Palomera: XXII Marxa de Sant Jordi, amb recorregut per diferents carrers, des de l’institut fins a la platja del final de S’Abanell, i tornada.