Activitats a Blanes els dies 11, 12 i 13 d’abril

Divendres 11 d’abril

filigranas_5§ A les 17 hores, a la sala García-Tornel (C. Ample, 11): Acte d’inauguració de l’exposició El delicat art de la filigrana de paper, de l’Associació Gremi Català de Filigranes de Paper.

§ A les 18 hores, a l’auditori del Centre Catòlic (C. de Roig i Jalpí, 16):  Xerrada informativa Musicoteràpia en el Parkinson, a càrrec de Rosa Gutiérrez Grau, metgessa de família i musicoterapeuta. Organitzada per l’Associació Catalana de Parkinson de Blanes, comarca de la Selva, i Alt Maresme, amb motiu del dia Mundial del Parkinson.

Dissabte 12 d’abril

§ A les 18 hores, a Casa Saladrigas (C. de Roig i Raventós, 2): Acte d’inauguració de les exposicions «Altres pintures, altres terres» i «Mirant cap endins», de Jesús Meneses i Mihaela Mihailovici, respectivament.

Diumenge 13 d’abril

§ D’11 a 13 hores, amb recorregut Esplanada del Cementiri, carrers de Sta. Cecília i d’A. Clavé, Rbla. de J. Ruyra, Pl. de Catalunya, Pg. de Cortils i Vieta, C. Ample, Rbla. de Joaquim Ruyra, C. de Pep Ventura, Av. de Jaume I, i carrers de la Riera Alta, de Sebastià Llorens i de Mas Marot: Rua de celebració de la festa de Sant Antoni Abad, amb cavalls i carros.

§ A les 11 hores, a la parròquia de Sta. Teresa (C. de Ca la Guidó, 87): Benedicció de palmes i palmons.

§ A les 11,30 hores, al Monument a les víctimes i represaliats pel franquisme, davant del Cementiri Municipal, i organitzada per EUiA, com a acte commemoratiu del 14 d’abril, aniversari de la república:Ofrena floral.

§ A les 11,45 hores, a la parròquia de Sta. Maria (Pl. de l’Església): Benedicció de palmes i palmons.

§ A les 12,15 hores, a la parròquia de la Sagrada Família (C. de Francesc Macià, 21): Benedicció de palmes i palmons.

§ A les 19 hores, a l’auditori del Centre Catòlic (C. de Roig i Jalpí, 16): “Ibèrics”, concert de piano a càrrec de Carles Marigó Sarrión.

ACTIVITATS A BLANES «14 D’ABRIL: 3a REPÚBLICA»

14abril_2014