El PSC de Blanes elegeix Josep Marigó com a cap de llista per a les municipals de 2015

Foto: PSC de Blanes

Foto: PSC de Blanes

Després del procés intern de presentació de candidatures i de la validació d’aquestes per la Comissió Electoral del PSC, l’assemblea de l’agrupació de Blanes reunida el passat dissabte va escollir per unanimitat Josep Marigó com a cap de llista de les eleccions municipals del 2015. A l’assemblea hi va assistir el primer secretari de la federació del PSC a les comarques gironines, Juli Fernàndez.

Una vegada elegit, Marigó va agrair el suport unànim de l’assemblea i va fer un repàs de les accions que està previst portar a terme en l’etapa final d’aquest mandat així com els eixos més importants pel proper mandat 2015-2019 del qual en serà el cap de llista socialista.

En primer lloc va emfatitzar que «pel proper mandat cal un govern responsable, amb experiència i coherent, que respecti el resultat electoral i que prioritzi les accions a favor de Blanes per sobre dels partidismes». En Josep Marigó va exposar els cinc eixos en els que centrarà la seva proposta:

1.- Fomentar la creació de llocs de treball a través del suport a les empreses existents i d’incentius per a la implantació de noves empreses a la nostra ciutat.

2.- Seguir avançant en les mesures de suport a les famílies, a les persones amb necessitats socials en estreta col·laboració amb les entitats del municipi.

3.- Apostar de manera ferma pel turisme i el comerç com element d’atracció i de dinamització de l’economia local.

4.- Elaborar plans quinquenals de millora de la via publica i de l’espai urbà.

5.- Seguir portant a terme una gestió econòmica rigorosa que ens permeti tenir equilibri pressupostari i faciliti la realització d’accions concretes amb recursos econòmics propis sense endeutament així com, si cal, poder obtenir crèdits i ajuts externs.

En Juli Fernàndez va tancar l’assemblea amb unes paraules de suport a Josep Marigó i va destacar que «en aquests moments cal compromís, fermesa i valentia per afrontar el repte polític de liderar una ciutat com Blanes». Va assegurar que amb en Josep Marigó al capdavant, el PSC tornarà a guanyar les eleccions ja que és una «persona responsable, coneixedora de les necessitats de la ciutat i amb fermes conviccions de servei públic».