Josep Maria Terricabras va omplir ahir la Casa del Poble de Blanes

Josep Maria Terricabras, ahira durant la seva xerrada a la Blanes

Josep Maria Terricabras, ahir durant la seva xerrada a la Casa del Poble de Blanes

Sí haguéssim de definir en poques paraules en Josep Maria Terricabras ho tindríem molt fàcil, proper a les persones, honest, clar en el seu missatge i a més a més sap posar pinzellades d’humor al seus discursos, detall aquest darrer que avui s’agraeix molt i que contrasta amb l’avorriment i grisor que ens generen molts polítics i oradors que escoltem a diari.

Ahir el varem tenir amb nosaltres a Blanes, era una visita esperada com varem poder comprovar en veure com la Casa del Poble s’anava omplint fins superar les expectatives previstes per Esquerra Republicana de Catalunya, organitzador del acte dins la campanya Votar és Democràcia que s’escampa arreu del país amb l’objectiu de fer possible que el dia 9 de novembre d’enguany catalans i catalanes podem decidir el futur del nostre país, Catalunya.

Des de fa pocs dies Terricabras és cap de llista a les pròximes eleccions europees pel mateix partit com a independent. No és la primera vegada que Terricabras es presenta a unes eleccions dins de llistes d’ Esquerra. L’any 2012 les va tancar per la demarcació de Girona com a independent pel Parlament de Catalunya. Cal destacar també el seu paper com a membre fundador de l’Assemblea Nacional Catalana.

erc_terricabras14

Actualment, Terricabras és catedràtic de Filosofia a la Universitat de Girona on a més dirigeix càtedra i diversos projectes. Es va llicenciar en Filosofia i Lletres i és doctorat en Ciències de l’educació per la Universitat de Barcelona i per la Universitat de Münster, on ha realitzat estades d’investigació a la mateixa universitat alemanya, al St. John’s College de Cambridge (Anglaterra) i a la Universitat de Califòrnia, Berkeley (EUA)

Ahir també varem poder escoltar en públic per primera vegada unes paraules del recentment nomenat cap de llista per Blanes d’ Esquerra Republicana de Catalunya a les eleccions municipals del 2015, Àngel Canosa que va donar la benvinguda i fer la presentació del convidat als presents.

L’acte es va tancar amb les intervencions de diverses persones del públic que varen tenir l’ocasió de fer preguntes i expressar els seus punts de vista i opinions.