Actes a Blanes els dies 18, 19 i 20 de febrer

Divendres 18 de febrer
§ A les 15,15 hores, a l’escola Quatre Vents (Av. dels Pavos, 54) Jornada de Portes Obertes 

§ A les 15,15 hores, a l’escola Sa Forcanera (Pl. de l’11 de setembre) Jornada de Portes Obertes

§ A les 22 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26) Bitò Produccions posa en escena l’obra Primer amor, de Samuel Beckett. (Preu: 18 / 6 euros). Duració: 70 minuts. Pere Arquillué protagonitza en solitari una peça a mig camí entre la comicitat i el patetisme, entre l’humor i la tragèdia. Hem de riure o hem de plorar davant la monstruosa descripció del primer (i únic) amor del protagonista d’aquesta peça? I és que Beckett ens col•loca en aquesta obra, escrita l’any 1946, davant d’una història d’humor tràgic. 

El protagonista de Primer amor és un ésser torturat, un home expulsat de casa seva en morir el seu pare, que potser s’estima per un moment la prostituta que el sedueix, però que si es lliura a l’amor és només per poder-se’l treure aviat del cap. Àlex Ollé i Miquel Górriz signen la direcció d’una peça en la qual, com en altres creacions de Beckett, el que escoltem ens mou el riure i el que no se’ns diu… ens omple d’horror.



 

Dissabte 19 de febrer 
§ A les 21,30 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), i organitzat per la Casa de Andalucía de Blanes, dins dels actes de celebració del Día de Andalucía:  Espectacle a càrrec dels grups de ball de la Casa de Andalucía i d’Alejandro Conde. 

Diumenge 20 de febrer
§ De les 10 a les 13 horesVisita lliure a l’ermita de Sant Joan. 

§ A les 18 hores, a la Ciutat Esportiva de Blanes (paratge de Mas Cuní, 43). Inauguració de la Ciutat Esportiva de Blanes. Acte presidit pel M. Hble. Sr. Artur Mas, president de la Generalitat de Catalunya.