La direcció del PSC de Blanes proposa Josep Marigó com a candidat a primàries

Josep Marigó

Josep Marigó

La Comissió Executiva Nacional del PSC ha donat el tret de sortida al procés d’elecció de candidats i candidates a les properes eleccions municipals de l’any 2015.

En aquests moments està obert el termini de presentació de candidatures que hauran de seguir el que estableix el reglament de primàries municipals.

El procés de presentació de candidatures, amb els avals que correspongui, finalitzarà el dia 10 de març a les 20h davant la Comissió Electoral de la Federació del PSC a Girona.

Així mateix us comuniquem que la Comissió Executiva de l’Agrupació de Blanes ha proposat el nostre alcalde, Josep Marigó, com a candidat a les eleccions 2015, el qual ha acceptat.

Finalitzat el termini de presentació de candidatures establert, si hi hagués més d’un candidat o candidata, s’iniciaria la campanya electoral de primàries que serà del 20 de març al 4 d’abril. El 5 d’abril tindrien lloc les eleccions.

En els casos que només hi hagi una candidatura, l’elecció correspondrà a l’Assemblea Local i es portarà a terme abans del dia 5 d’abril.