El noruec Lars Johan guanyador absolut de l’International Grand Prix Vila de Blanes 2014

Lars Johan Brodtkorb, en el centre de la imatge / Foto: Mireia Perelló

Lars Johan Brodtkorb, en el centre de la imatge / Foto: Mireia Perelló

El guanyador absolut del Trofeu ha estat el noruec Lars Johan Brodtkorb amb una excel•lent actuació. A la classe Europa, Lars ha estat seguit, a 7 punts, pel català Pau Shilt i Sylvain Notonier, que ha quedat classificat en tercer lloc.

A la classe 29er, l’equip català format per Nil Mas y Toti Llena han estat els primers després de dur a terme un total de 10 proves. Les també catalanes, Carla i Marta Munté, s’han fet amb la segona plaça i l’equip alemany de Manuel Wunderle i Fèlix Wieland, han quedat tercers.

A la classe 420, els catalans Willy Pi Suñer i Àlex Charles han guanyat la regata, seguits per la parella polonesa Ewa Romaniuk i Katarzyna Goralska, i dels britànics Max Clapp i Jo Burns, que han estat tercers.

El trofeu, que és la gran cita de la vela juvenil europea,va començar el passat 2 de gener a les instal•lacions del Club Vela Blanes i ha finalitzat avui. Durant els dies de regates s’han fet 7 proves de la classe 420, 6 de l’Europa i 10 de la classe 29er.

Foto de grup del millors regatistes d'enguany / Foto: Mireia Perelló

Foto de grup del millors regatistes d’enguany / Foto: Mireia Perelló

Aquest any el Grand Prix ha estat regata selectiva per als equips nacionals de la classe Europe i puntuable per a la Copa d’Espanya. La Copa està encapçalada per Pau Schilt del CN Masnou seguit del regatista del RCN Dènia Sven Stadel i en tercer lloc Aleix Subirà del Club de Vela Blanes. En noies la primera és Ascensión Roca de Togores, seguida de Mercedes Fernández de Torrevieja i la tercera Laura Oliva, de Torredembarra.

L’edició 2014 de l’international Grand Prix Vila de Blanes ha estat marcada per la convivència de l’esdeveniment amb les obres de remodelació que es fan al Club de Vela Blanes. Es d’agrair la col•laboració mostrada per tots els implicats en la competició: comitès, regatistes, familiars i treballadors de l’empresa constructora.