Un caporal de Blanes es casa a l’Ajuntament amb l’uniforme de gala de la Policia Local

Foto: Ajuntament de Blanes

Foto: Ajuntament de Blanes

Avui al migdia ha tingut lloc a la sala de plens de l’Ajuntament de Blanes un casament civil que ha destacat per sobre dels que habitualment ja se solen celebrar en aquest indret, a causa de la indumentària que duia un dels dos contraents.

I és que feia més de 25 anys que cap altre membre de la Policia Local de Blanes escollia l’uniforme de gala d’aquest cos de seguretat per casar-se.

Més concretament, es tracta del caporal Jesús Ugart, que fa 8 anys que treballa a la Policia Local de Blanes, després que en fa uns 16 que va començar a fer-ho al mateix cos de seguretat de Calella i Mataró. Jesús Ugart s’ha casat amb Marta Fernández Lloveras, nascuts a Malgrat de Mar i Barcelona respectivament, i actualment viuen a Blanes.

Foto: Ajuntament de Blanes

Foto: Ajuntament de Blanes

El casament civil l’ha oficiat l’alcalde de Blanes, Josep Marigó, i en la cerimònia els han acompanyat 70 convidats, molts d’ells companys de la Policia Local. Segons Jesús Ugart, la idea de casar-se amb l’uniforme de gala va sorgir per la vocació que sempre ha sentit envers el servei públic que entén que ha de ser la Policia Local: «Crec que és un honor poder vestir un uniforme d’aquest tipus, per això vaig pensar que un dels dies més importants de la meva vida, volia viure’l lluint aquests colors que sempre he sentit molt meus».

L’anomenada uniformitat de representació –és a dir, l’uniforme de gala- només el poden lluir els oficials de la Policia Local arreu de Catalunya i és la que es porta en ocasions destacades, com ara la Festa Major o en dies molt assenyalats del calendari com, en aquest cas, ho ha estat pel caporal Ugart.