Es disputen totes les proves previstes en la tercera jornada de l’International Grand Prix Vila de Blanes

Foto: Mireia Perelló / CV Blanes

Foto: Mireia Perelló / CV Blanes

Després de dos dies de llevant, el vent de garbí ha tornat a bufar a Blanes (20-25 nusos).

Es consoliden al capdavant les tripulacions favorites a l’International Grand Prix.

En 29er dominen Nil Mas i Toti Llena (recentment guanyadors de la Copa d’Espanya a Palamós). La tripulació del CN Garraf encapçala la classificació per davant de les germanes Carla i Marta Munté del Club Nàutic Cambrils i en tercera posició hi ha els alemanys Wunderle Wieland i Félix Wunderle del Munich Sailing Club.

En 420, Willi Pi Suñer i Alex Charles del Club Nàutic El Balís, estan empatats a punts amb les poloneses Ewa Romaniuk i Katarzyna Goralska, que dominen la classificació. La tercera plaça és pels britànics Max Clapp i Jo Burns.

En la classe Europa, amb 6 proves, el domini és pels regatistes de més nivell. El primer és el noruec Lars Johan Brodtkorb ( va quedar segon en el mundial 2013 de la classe a Dinamarca). La segona plaça, a 7 punts, és per Pau Schilt (pòdium en el darrer mundial).Finalment, en la tercera posició trobem el francès Sylvain Notonier (segon al mundial del 2012).

Pel que fa a la Copa d’Espanya, el líder és Pau Schilt del C.N. Masnou seguit del regatista de Denia Sven Stadel i la tercera posició l’ocupa l’Aleix Subirà del CV Blanes.

Demà, darrer dia de l’International Grand Prix, no s’esperen masses sorpreses en la classificació general.