La CSMS rep una distinció d’Ensenyament per acollir alumnes en pràctiques d’altres països

Foto: Departament d'Ensenyament

Foto: Departament d’Ensenyament

La Corporació de Salut del Maresme i La Selva (CSMS) ha rebut una distinció del Departament d’Ensenyament de la Generalitat per acollir i formar estudiants estrangers en pràctiques durant els darrers anys. Concretament, estudiants alemanys que han treballat en el servei d’admissions i traducció de l’Hospital de Blanes.

I és que existeix una iniciativa sorgida de la xarxa EuroApprenticeship que promou el reconeixement de la tasca realitzada per les entitats que acullen, any rere any, alumnes d’altres països per a la realització de pràctiques formatives, en el marc de projectes de mobilitat organitzats pel centres d’FP de Catalunya.

La CSMS és una d’aquestes entitats. Concretament, ha col•laborat desinteressadament en les estades dels programes Leonardo i Erasmus, establertes mitjançant un conveni entre l’Institut Serrallarga de Blanes i l’Institut Otto Bennemann de Braunschweig (Alemanya).

Per aquest motiu, la CSMS ha rebut la distinció com a entitat que col·labora intensament a promoure l’aprenentatge dins del marc de la mobilitat dels estudiants europeus.