Mossos d’Esquadra i la policia de Blanes van salvar dos menors de l’interior d’un pis on s’havia iniciat un incendi

Bloc de pisos del carrer la Mina, on es va produir l'incendi

Bloc de pisos del carrer la Mina, on es va produir l’incendi

Agents dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local de Blanes van rescatar el passat dimecres 4 de desembre dos menors de l’interior d’un pis de Blanes on s’havia iniciat un incendi. Els fets van passar prop de les 6 del matí, quan es va originar foc en un pis situat al carrer de la Mina, ubicat al barri Els Pavos.

Un veí va veure flames i fum a l’habitatge de davant del seu domicili, i va alertar als serveis d’emergència.

D’immediat diverses patrulles de mossos i policies locals es van adreçar al lloc. En arribar, els agents van trucar a la porta de l’immoble afectat i una dona els va obrir la porta. La dona estava molt alterada perquè darrera seu les cortines estaven amb flames.

Incendi_nens

Fotos: Ajuntament de Blanes

Davant dels fets, els policies van entrar al domicili i van revisar totes les habitacions. En aquestes van localitzar i rescatar dos menors, de 6 i 8 anys, que estaven dormint.

Ni els menors ni la mare s’havien adonat de l’inici de l’incendi, el qual ja afectava de forma important a la zona del menjador.

Un cop els agents van posar en lloc segur als habitants de la casa, van iniciar les tasques d’extinció amb els mitjans que van trobar al seu abast.

Quan van arribar els bombers van acabar de sufocar el foc i ventilar el pis, on s’hi havia acumulat molt de fum. La possible causa del foc podria ser un braser mal apagat.