El jutge envia a presó a l’autor de l’assassinat del jove que vivia amb un capellà a Blanes

El jutge adscrit al jutjat de primera instància i instrucció número 4 de Blanes va acordar ahir l’ingrés a presó d’Eulogio Sol Lumalang, de 44 anys, per un delicte d’assassinat, doncs el passat dijous va apunyalar amb un ganivet i va causar la mort d’Odycleidson Kekeo Moraaes do Nascimiento, brasiler de 22 anys. La víctima vivia en el pis que Jaume Reixach, rector de Riells i Viabrea, té al Passeig Pau Casals de Blanes.

L’autor confés del crim té nacionalitat espanyola però va néixer a Filipines. Ha explicat que se sentia «fart de tot» i que es va obsessionar amb la víctima perquè se’n reia d’ell. Entre d’altres, la víctima el punxava dient-li que feia orgies amb la seva dona i una de les seves filles.

El jove mort, un brasiler de 22 anys, convivia amb el rector, que el va conèixer a Brasil i va gestionar que es vingués a Blanes quan va complir 18 anys. Durant la seva declaració, el detingut ha assegurat que el pis era un cau de luxúria. L’agressor ha explicat que feia més de 18 anys que feia sexe amb el mossèn a canvi de diners i droga i creu que el capellà també mantenia una relació amb la víctima.

Notícia relacionada: «Presó per a l’autor de l’apunyalament del fillol d’un capellà en un pis de Blanes», a www.aragirona.cat