Activitats a Blanes els dies 6,7 i 8 de desembre

Divendres 6 de desembre

esport_base§ De 10 a 20 hores, a la Ciutat Esportiva de Blanes, ubicada al paratge de Mas Cuní, 43: 3a edició dels Campionats Comarcals de Futbol Sala. Organitzats per la Federació Catalana de Futbol Sala.

Dissabte 7 de desembre

 § De 9’30 a 15 hores, a la Ciutat Esportiva de Blanes, ubicada al paratge de Mas Cuní, 43: 3a edició dels Campionats Comarcals de Futbol Sala. Organitzats per la Federació Catalana de Futbol Sala.

§ De 10 a 14 i de 16 a 20 hores, a la Pl. dels Dies Feiners: Diada de l’infant, amb inflables, jocs populars, tallers manuals, conta-contes, xocolatada i actuacions diverses. Organitzada per la Creu Roja, dins la Campanya de Recollida de Joguines.

§ De 18 a 20’30 hores, i organitzades per l’ABBC: Actuacions musicals pels carrers del centre, amb la finalitat de dinamitzar i animar el centre comercial.

§ A les 18 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26): Representació de la comèdia La ruta de l’amistat, de Mª Dolors Ribas Cortadella, a càrrec del grup teatral “Per què no?”, de l’Associació de Pensionistes i Jubilats del Casal de la Gent Gran “Benet Ribas”.

Diumenge 8 de desembre

§ A les 17,30 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), Rialles Blanes: “Tanaka Companyia de Teatre” posa en escena l’espectacle de contes i titelles Contes de Nadal de les Germanes Baldufa.

§ A les 19 hores, a l’auditori del Centre Catòlic (C. de Roig i Jalpí, 16): Betzuca. El cuplet català. Organitzat per les Joventuts Musicals de Blanes, amb motiu de la diada de la Puríssima, festa patronal del Centre.