Activitats a Blanes els dies 28, 29 de novembre i 1 de desembre

Dijous 28 de novembre

§ A les 20 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2,): Conferència a càrrec de l’escriptor Vicenç Villatoro; Cicle de conferències d’escriptors que han estat guardonats amb un Premi Recvll, que té lloc amb motiu del 50è aniversari dels referits premis.

Divendres 29 de novembre

§ A les 19 hores, al Pg. de Dintre, davant de l’Ajuntament: Inauguració de la 21a edició del Pessebre Monumental, realitzat pels alumnes del CFGS de Comerç i Màrqueting, de Batxillerat Artístic i de PQPI de l’IES Serrallarga, i de l’encesa de l’enllumenat de Nadal de la façana de l’Ajuntament.

A les 20 hores, a la sala de plens de l’Ajuntament: Acte de presentació de l’Agenda Llatinoamericana 2014 “Llibertat, Llibertat”, a càrrec del capellà Miquel Àngel Ferrés i Fluvià. Durant l’acte es podran comprar agendes. Organitzat per l’Ajuntament de Blanes i les parròquies de Sta. Maria, de Santa Teresa i de la Sagrada Família

§ A les 22 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26): Concert de Santa Cecília a càrrec de la banda i cobla del Col·legi Sta. Maria.

Diumenge 1 de desembre

§ De 10 a 12 hores, al camp de futbol de Can Borell, ubicat a la Ctra. de Malgrat, s/núm: Acte de presentació dels equips del FC Ràcing Blanenc.

§ De 10 a 13,30 hores: Visita lliure a les ermites de Sant Joan i de Sant Francesc.

§ De les 12,30 a les 13,30 hores, des de la Pl. de la Sagrada Família fins a la Pl. d’Espanya, passant pels carrers de la Salut, de Jaume Ferrer, de Raval i de la Muralla i pel Pg. de Dintre, i amb motiu de la celebració del Dia del Músic: Cercavila de la Banda i Cobla del Col·legi de Sta. Maria, que finalitzarà amb un petit concert i una breu audició de sardanes a la Pl. d’Espanya.

§ De 17 a 19 hores, a la pista vermella de la Ciutat Esportiva de Blanes: Acte de presentació dels equips del Club Bàsquet Blanes.

IMG_9577

Imatge de “El policía de las ratas”

§ A les 19 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26): Posta en escena de l’obra El policía de las ratas, de Roberto Bolaño. Un thriller adaptat i dirigit per Àlex Rigola.