Activitats a Blanes del 21 al 25 de novembre

Dijous 21 de novembre

§ De 18 a 19,30 hores, al Centre d’Estudis Avançats de Blanes, ubicat Ctra. d’Accés a la Cala Sant Francesc, 14, i dins de la Setmana de la Ciència: Jornada de portes obertes. Visita guiada per les instal·lacions del Centre i exposició de la recerca científica que s’hi està fent.

§ De 20,20 a 21,45 hores, a la sala de socis del Primer Casino de Blanes, ubicat al Pg. de Pau Casals, 36, i dins del cicle xerrades sobre Arts i Oficis a la Vila de Blanes: CEAB, Centre d’Estudis Avançats de Blanes. Biologia Marina.

Divendres 22 de novembre

§ A les 18 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), i dins l’espai L’Hora del Conte: Contes mullats, salats i esquitxats, a càrrec d’Alma i la mar de contes.

§ De 18 a 19,30 hores, al Centre d’Estudis Avançats de Blanes (Ctra. d’Accés a la Cala Sant Francesc, 14), i dins de la Setmana de la Ciència: Jornada de portes obertes. Visita guiada per les instal·lacions del Centre i exposició de la recerca científica que s’hi està fent.

§ A les 22 hores, a l’Espai Creatiu Morralla (Av. de l’Estació, 70 -Nau 4-), i organitzat per l’Associació Brainstorming: L’amor no és l’hòstia. El hip hop en contra de la violència envers les dones. Concert a càrrec de Brode&Imd, The Jungle Beat, Kelan & Hijo de la R, i Moug&Sayk&Dauramangara.

Dissabte 23 de novembre

§ A les 10,30 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal, ubicada al Pg. de Catalunya, 2, i dins l’espai Nascut per Llegir: Cowboys & Indians, contes en anglès amb Kid & Us.

§ D’11 a 14 hores, davant de l’Ajuntament (Pg. de Dintre, 29), i dins dels actes de commemoració del Dia Internacional Contra la Violència Masclista, que organitza la Plataforma de Dones de Blanes, amb el suport de l’Àrea d’Igualtat de l’Ajuntament de Blanes, i la col·laboració del SIAD i l’Associació de Dones Emprenedores de Blanes: Estenedor dels desitjos.

§ A les 22 hores, a l’Espai Creatiu Morralla (Av. de l’Estació, 70 -Nau 4-). Cabaret de Circ, presentat per Danilo Facelli (Cia Vivir del Bolo), amb les actuacions de Martin (el Circ Petit) malabars, Pol, escala d’equilibri, Tin Peláez (El Circ Petit) varis, Jana (Cia Telatramas) teles acrobàtiques, Mario Militano i Tona Punsola (Cia Zero) equilibris acrobàtics, i Fany Giraud, clown. Per acabar, Xerinola Express Circus, amb Sa Forcanera PD’s (música en directe).

§ De 10 a 14 i de 16 a 20 hores a Casa Saladrigas, (C. de Roig i Raventós, 2), i dins del Blanes Photo Festival, organitzat per GIF Blanes i l’Ajuntament de Blanes: Taller d’Edició Gràfica, amb Maria Rosa Vila.

Diumenge 24 de novembre

§ A les 10 hores, de l’Esplanada del Port al final del Pg. de S’Abanell i tornada, i organitzada per Creu Roja Blanes, Lloret de Mar i Tossa de Mar: Caminem per l’alimentació infantil. Passejada solidària vora al mar.

§ De 10 a 14 hores, a la Pl. dels Dies Feiners, i organitzada per l’Associació Country Blanes amb la finalitat de recollir joguines: Festa infantil solidària, amb xocolatada, conte, tallers de manualitats i maquillatge, actuacions i ballada de country.

§ A les 10,30, a les 12,30 i a les 15,30 hores, al jardí botànic Marimurtra (Pg. de Carles Faust, 9), i dins la Setmana de la Ciència: Jornada de portes obertes amb la visita guiada “Els 40 exemplars més notables del jardí botànic Marimurtra”.

§ De 10,30 a 14 hores, al camp de futbol Pedro A. Dorado (veïnat de Ca la Guidó): Acte de presentació dels equips de l’AD Ca la Guidó, i partit entrenadors vs pares.

§ A les 17,30 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), Rialles Blanes: El Replà Produccions posa en escena l’espectacle de teatre musical Bambi: Una vida al bosc.

§ A les 19 hores, al Centre Catòlic (C. de Roig i Jalpí, 16): Vetllada poètico-musical amb els rapsodes del grup Plouen Lletres, dirigits per Dolors Moreno, i els músics Enric Pérez, veu, i Xevi Compte, piano.

Dilluns 25 de novembre

§ A les 20 hores, davant de l’Ajuntament (Pg. de Dintre, 29), i dins dels actes de commemoració del Dia Internacional Contra la Violència Masclista, que organitza la Plataforma de Dones de Blanes, amb el suport de l’Àrea d’Igualtat de l’Ajuntament de Blanes, i la col·laboració del SIAD i l’Associació de Dones Emprenedores de Blanes. Concentració, lectura del manifest i minut de silenci.