El grup AMA va recollir 400 quilos d’aliments per a Càritas Blanes


L’església Santa Maria de Blanes va acollir la tarda del passat diumenge un concert.  Es tractava d’una gala lírica que va incloure conegudes peces d’òpera, així com de música clàssica i popular. Organitzada pel grup AMA, l’Associació de Músics Amateurs, la Gala Lírica es va fer a benefici de Càritas Blanes.

Per aquest motiu, es tractava d’arribar a l’església Santa Maria portant-ne de qualsevol tipus, per fer les bosses de menjar que l’entitat s’encarrega de repartir periòdicament. A mesura que s’anaven portant aliments, els membres de Càritas s’encarregaven d’anar-los portant a la seva seu, molt propera a la parròquia.

Des de l’entitat benèfica han agraït especialment la implicació del grup AMA de Blanes ja que, de fet, no ha estat la primera vegada que han organitzat un esdeveniment per ajudar-los a recollir aliments.

concert_alimentsEntre els aliments que es van portar hi havia arròs, llegums seques i cuites, pasta, oli, tomàquet, sopa, melmelada, llaunes dolces i salades, galetes, farina, llet, cafè i altres tipus d’aliments. En total es van recollir gairebé 400 quilos, que aniran molt bé per afegir als què periòdicament els arriben a Blanes provinents del Banc d’Aliments.

Càritas organitzarà properament nous esdeveniments per continuar recollint donacions. El més immediat tindrà lloc els dies 29 i 30 de novembre, amb “La Gran Recapta d’Aliments”, mentre que de cara al mes de desembre, coincidint amb les festes de Nadal, està previst que s’organitzin noves iniciatives a Blanes.

concert_liricPel que fa a la Gala Lírica, va incloure un repertori format per 20 cançons. Al llarg d’una hora i mitja, el cor i diferents solistes van anar oferint al públic que omplia la parròquia Santa Maria peces molt conegudes, com ara “La donna é mòbile”, de la popular òpera de Verdi “Rigoletto”; l’adagio l’Albinioni; “Nessum dorma”, de l’òpera “Turandot”, de Puccini; o bé la cançó del cor d’esclaus de l’òpera de Verdi “Nabucco”.

Des que es va posar en marxa, el grup AMA ja ha ofert tant a Blanes com a d’altres indrets nombrosos concerts, molts d’ells benèfics com el què es va fer ahir, per entitats com ara Creu Roja, Oncolliga, l’Associació Kedem, o bé per poder fer unes obres d’habilitació de l’esbarjo parroquial.