Aconseguit l’objectiu de recaptar 10.000€ per reformar el local de La Cooperativa La Blandense

Els local es la seu de diverses entitats locals

Els local és la seu de diverses entitats locals

L’associació Es Viver de Blanes, impulsora del projecte de finançament col·lectiu de 10.000 euros a través de la web Verkami, per realitzar obres de millora en el local La Cooperativa La Blanesdense, ubicat al carrer Muralla, ha aconseguit l’objectiu avui. En concret, han recaptat 10.840 euros. El projecte va començar fa 40 dies i ha estat durant l’última setmana que s’ha passat amb un notable esforç de 6.000 euros a més dels 10.000 euros sol·licitats.

El projecte ha rebut ara com ara 166 aportacions d’entre 10 i 500 euros. L’objectiu és, segons s’explica la pàgina de micromecenatge, «que amb l’ajuda de tothom podem fer un pas més endavant: obrir l’espai amb la nova denominació Casal La Cooperativa de Blanes. Un espai que pretenem esdevingui un punt de trobada per les entitats i els veïns de Blanes.

Habitualment, el local acull els socis de les entitats Acció Cultural es Viver, Blanes per la Independència-ANC, Casa del Poble, la Colla Gegantera, la Colla Sardanista i el Grup de Diables Sa Forcanera.

L’obertura del local a la societat blanenca permetrà «organitzar xerrades i crear sinergies i projectes col·lectius, amb les entitats i tots els ciutadans que s’hi vulguin sumar. Un espai on poder gaudir de les activitats de les entitats, música en viu, exposicions , o simplement fer el toc i compartir espai amb d’altre gent i associacions».

200 m2 dividits en tres espais

La reforma del local comportarà disposar d’un servei de bar obert i «de totes les facilitats i infraestructures necessàries per tal que les entitats i ciutadans que hi vulguin participar puguin dur a terme els seus projectes i activitats». A més, es deurà rehabilitar l’espai interior, la instal·lació elèctrica, d’aigua, pintura, mobiliari, etc.

En total, el projecte que Es Viver iniciarà contempla habilitar un espai de 50 m2 de sala de reunions, 100 m2 de sala d’actes al servei d’entitats i del públic en general i 50 m2 més de zona de magatzem per entitats».