La CUP de Blanes comença a recollir propostes per les eleccions municipals de 2011

 

El passat diumenge 31 d’octubre la CUP de Blanes vam organitzar un punt informatiu al Passeig de mar per tal de recollir propostes i copsar de primera mà quins eren els aspectes de la vida quotidiana que més preocupaven als blanencs i blanenques, així com quines eren les propostes que teníem els mateixos ciutadans de Blanes per millorar la nostra vila. Properament continuarem organitzant punts informatius als barris i places de Blanes. El proper diumenge 28 de novembre pel matí serem a la plaça de ca l’Aguidó.

Al llarg de tot el matí la gent es va anar acostant a la paradeta per plasmar les seves propostes, ja fos a través de dibuixos, escrits, entrevistes audiovisuals, o bé dipositant una papereta en una urna que es va instal•lar per a l’ocasió. Els eixos temàtics proposats giraven al voltant de temes tant diversos com l’obra pública, el medi ambient i la neteja dels carrers, l’habitatge, la participació ciutadana, la mobilitat o les polítiques encarades al jovent. La majoria de propostes van concretar-se en escrits que els propis ciutadans van dipositar directament a l’urna essent el medi ambient (sobretot la neteja) i la mobilitat els aspectes que els blanencs creuen que més caldria treballar i millorar.

A partir d’aquesta experiència ens proposem seguir recollint propostes, opinions i suggeriments arreu de la nostra vila i mitjançant diferents enquestes que ja hem activat a la pàgina www.blanes.cup.cat

Edició: JFG