Avui entra en servei una nova rotonda al carrer Girona de Malgrat

Imatge de la nova rotonda

Imatge de la nova rotonda

La nova rotonda del carrer Girona de Malgrat de Mar ja està enllestida i comença a funcionar avui divendres. Aquesta rotonda està ubicada en el tram situat davant del nou complex esportiu i de salut Mes Malgrat i del centre comercial Mercadona. El trànsit i els aparcaments en el carrer Girona amb l’avinguda de Josep Ragull i Vilaró -en el tram comprès entre el carrer de Monturiol i el Folch i Torres- es restableix amb normalitat entre les 9 i les 10 hores.

Un cop finalitzades les obres de construcció de la rotonda, que milloraran la circulació en aquest sector, el carrer de Girona s’obre totalment a la circulació de vehicles. Des del 14 de gener el tram del carrer de Girona entre la rotonda de l’avinguda de la Mediterrània i el carrer de Narcís Monturiol està tallat a la circulació de vehicles.

A més, avui també tornan al seu sentit de circulació els carrers Tossa, Josep Caralt -des de doctor Marañón fins a la rotonda amb Joan Coromines-, Folch i Torres -des de Josep Caralt fins a Badalona i Josep Ragull i Vilaró -des del carrer Badalona fins a Josep Caralt. Amb l’entrada en funcionament de la rotonda, també es readaptaran els aparcaments de la zona. La policia local de Malgrat informa que els conductors estiguin atents als senyals de trànsit.

Les obres de construcció de la rotonda les ha portat a terme l’empresa Excavacions Bermúdez S.L. i han tingut un cost de 37.184,47 euros més IVA.