Presentació a Palafolls de l’agrupació local d’EUiA

Joan Josep Nuet, a l'esquerra de la imatge, amb militants d'EUiA de Palafolls / Foto: Twitter @NUET

Joan Josep Nuet, a l’esquerra de la imatge, amb militants d’EUiA de Palafolls / Foto: Twitter @NUET

El passat divendres es va fer la presentació oficial de l’agrupació d’Esquerra Unida i Alternativa (EUiA) a Palafolls, una de les parts de la coalició que forma amb Iniciativa per Catalunya. La presentació, que es va fer al vespre a Can Batlle, va comptar amb el Coordinador General de la formació, Joan Josep Nuet.

El polític va destacar que la formació va des de les bases fins als dirigents, i no com altres partits polítics. En aquest sentit, Nuet va destacar que EUiA és un partit que es nodreix de l’activisme social i de les plataformes i entitats de lluita social. Un activisme que Nuet considera política en majúscula.

Davant dels possibles casos de corrupció que es donen a la política catalana i espanyola, Nuet , afirma que són, precisament, els activistes socials els qui hauran de protagonitzar una regeneració de la política. Nuet va afirmar que el sistema actual ha donat massa xoriços i que cal un canvi generacional i de formes.

El coordinador general d’EUiA va criticar també el pacte d’estabilitat entre ERC i CIU ja que afirma que és un pacte d’esquenes a la societat i que porta implícit noves retallades a una societat que ja està als ossos.

A Palafolls, la majoria de membres d’ICV-EUiA són simpatitzants d’aquesta última formació. El partit té representació a l’Ajuntament de Palafolls des del 2007 i des de fa un any i mig forma part del govern municipal conjuntament amb el PSC.

Text: Radio Palafolls