Es reforma l’antic local de la Cooperativa Agrícola de Santa Susanna perquè aculli les entitats

Ajuntament de Santa Susanna

Al local de l’antiga Cooperativa Agrícola de Santa Susanna fa setmanes que van començar les obres de millora i condicionament de l’edifici per convertir-lo en un espai per a les entitats del poble.

Les obres del popular Sindicat estan dividides en dues fases. Una primera on es repara la coberta de l’edifici, es millora l’aïllament tèrmic, es pinta la sala principal, es construeix un nou bany adaptat, s’habilita una sala de reduïdes dimensions per al material de neteja i es millora l’acústica del local amb revestiments adequats.

Amb TELEGRAM rebràs al teu mòbil les nostres notícies a l’instant. Clica aquí i segueix-nos:  t.me/blanesaldia

I una segona fase es col·locarà la nova il·luminació de la sala principal, la climatització del local i cancell de l’entrada.

Els treballs del Sindicat tenen un pressupost total de 180.000 euros i han estat possibles gràcies al suport de la Diputació de Barcelona.

Ajuntament de Santa Susanna

A finals del 2018 l’alcalde de Santa Susanna, Joan Campolier, va acordar amb la Junta del Sindicat un règim d’ús del local per un període de 75 anys.

Feia temps que l’edifici no es feia servir. Es tracta d’un local espaiós al bell mig del poble de 700 m2 construïts. També disposa d’un solar davant de l’entrada principal. L’entrada principal està situada al carrer Jaume I 28-32, però també hi ha un accés pel carrer Verge de Montserrat.

L’edifici es va construir el 1936

L’edifici es va construir l’any 1936. Va néixer com a Sindicat Agrícola Germanor de Montagut de Mar (antic nom de Santa Susanna) i agrupava la major part de pagesos de la població amb la finalitat de recollir el producte agrari del poble i comercialitzar-lo a fora.

Ajuntament de Santa Susanna