Palafolls reobre el Camí de la Ginesta, que permet arribar fins a Tordera

Ajuntament de Palafolls

Després d’un període d’11 mesos, aquesta setmana han finalitzat les actuacions d’asfaltatge del camí de la Ginesta, la correcció de corbes perilloses i la instal·lació de diversos subministraments,  com l’aigua i el clavegueram del polígon industrial.

També estem a Telegram. Per rebre en el teu mòbil les nostres notícies l’instant clica aquí y segueix-nos:  t.me/blanesaldia

El camí, que finalitza al terme municipal de Tordera, presenta ara un aspecte radicalment diferent del que tenia abans dels treballs. El paviment és nou, i els carrils de circulació ara estan clarament delimitats. A la vegada, en alguns punts conflictius de la via, com el revolt del dipòsit d’Aigües de Blanes, s’han col·locat bandes rugoses per obligar als vehicles a reduir la marxa.

La intervenció, englobada dins de les actuacions previstes al Pla Especial d’Infraestructures Comuns de la Zona Industrial Nord (PEUIC), ha comportat a banda de la millora en l’asfaltat de la calçada, la correcció d’algunes de les corbes més perilloses del trajecte i les instal·lacions d’aigua i clavegueram del polígon industrial. El recorregut manté el límit de velocitat màxima de 30 km/h.