La policia de Malgrat deté 5 persones durant aquest cap de setmana

La policia local de Malgrat de Mar ha informat que aquest cap de setmana ha practicat cinc detencions en diferents actuacions. Divendres a la nit, agents de la Policia Local van detectar un vehicle que mantenia actitud de vigilància, a prop del Club de Tennis Malgrat. El conductor del vehicle va ser detingut després de ser identificat, ja que constava una ordre judicial de detenció.

 

La mateixa nit, un individu va causar destrosses a dos cotxes i va forçar les entrades de dos locals a la zona de Malgrat sud, amb la intenció d’entrar a robar, segons la versió d’alguns veïns, tot i que no ho va aconseguir. La Policial Local va muntar un dispositiu de vigilància amb agents uniformats i de paisà per dissabte a la nit, pensant que ho podria tornar a intentar. Fruit d’aquesta vigilància, la nit de dissabte, agents de la Policia Local van procedir a la detenció de 3 persones que sortien d’un establiment de la zona de Malgrat sud, carregats amb material audiovisual i informàtic.

Per altra part, la tarda de dissabte, la Policia Local també va detenir un conductor que va accedir al pàrquing de l’estació de trens a gran velocitat i amb maniobres brusques. Una patrulla va aturar el vehicle i va identificar el conductor, el qual presentava signes evidents de conduir sota els efectes de l’alcohol. El conductor va agredir un dels agents quan aquests li van demanar de realitzar la prova d’alcoholèmia. Aquesta persona va ser detinguda i està imputada d’un delicte d’atemptat contra agents de l’autoritat i un altre contra la seguretat del trànsit.