Es reforça la vigilància de les platges de Pineda de Mar amb el suport de drons

Ajuntament de Pineda de Mar

Des d’aquest cap de setmana el control de l’aforament de les platges de Pineda de Mar es realitza amb el suport de drons teledirigits per una empresa local contractada.

También estamos en Telegram. Para recibir en tu móvil nuestras noticias al instante, clica aquí y síguenos:  t.me/blanesaldia

D’aquesta manera, agents cívics i policia local compten amb una visió aèria per vigilar que es respectin les distàncies de seguretat i la capacitat de cada tram de platja. Aquesta mesura es continuarà aplicant els caps de setmana que resten d’agost, moments de més afluència a les platges de Pineda de Mar.

Aquesta mesura es suma a la divisió de les quatre platges de Pineda (Poblenou, Riera, Pescadors i dels Pins) en trams identificats i delimitats i amb un punt d’accés. Cada tram té un aforament limitat que s’ha fixat seguint les mesures de seguretat. Agents cívics i de la policia local de Pineda vetllen perquè no es sobrepassin aquests aforaments i es compleixin les normes a la sorra.

Des del consistori municipal s’indica que fins el moment ni els Agents Cívics ni la Policia Local han hagut d’actuar, gràcies al civisme i a la conscienciació dels banyistes.