Tancat a vehicles i vianants el perímetre del Pavelló Germans Margall de Malgrat de Mar

Per precaució i per poder garantir la seguretat, tanquem tot el perímetre del Pavelló Germans Margall i no es permet la circulació ni de vehicles ni de vianants. La coberta del pavelló està molt malmesa pel temporal de fort vent que vivim des de diumenge.

Algunes de les incidències provocades pel temporal fins ara són:

➡40 m2 de coberta malmesa del Pavelló Germans Margall
➡Cobertes malmeses a les escoles Mare de Déu de Montserrat i Marià Cubí
➡ Camí de la Pomereda, zona de càmpings, inundat
➡2 palmeres caigudes al Passeig Marítim
➡15 arbres caiguts a diferents punts del municipi
➡Nombroses branques, vidres, senyals, tendalls caiguts a la via pública

➡Passos soterrats negats

Comunicat d’alcaldia per a les pròximes hores (emès ahir a les 15h)

L’Ajuntament de Malgrat de Mar juntament amb el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya hem decidit suspendre les classes a tots els centre educatius del municipi des d’avui dilluns i tot el dia de demà dimarts 21 de gener de 2020 com a mesura de precaució i seguretat davant el fort temporal de vent i pluja que vivim i les previsions desfavorables del temps emeses per Meteomar, Meteocat i seguint les indicacions de Protecció Civi de la Generalitat. 

També hem tancat des d’avui i fins demà Parc Francesc Macià, Parc del Castell (ascensor inclinat inclòs), cementiri, Parc de Can Campassol, Pavelló Germans Margall, Pavelló municipal de l’avinguda de Tarragona, Camp Municipal d’Esports, Pistes d’atletisme, Centre Cívic, Biblioteca La Cooperativa, Escola Municipal d’Adults Cases dels Mestres, Centre Cultural i Arxiu Municipal. 

A més, queden suspeses totes les activitats esportives, culturals i lúdiques a Malgrat de Mar a partir de les 15 h i al llarg de tot el dia de demà dimarts 21 de gener. 

Recomanem sortir al carrer només per motius imprescindibles.

Fotos: Ajuntament de Malgrat de Mar