La Policia Local de Malgrat presenta als comerciants l’aplicació mòbil ‘botó vermell’ per avisar d’emergències

Ajuntament de Malgrat de Mar

La Policia Local de Malgrat ha fet una reunió informativa amb els comerciants del poble per explicar-los el nou servei gratuït d’alertes anomenat “Botó vermell” amb l’objectiu de millorar-los la seguretat i la prevenció.

Els regidors de la Policia Local, Sergi Cardona, i de Promoció Econòmica, Ludwig Ivan Hasko, han assistit a la reunió informativa, que ha omplert la sala de plens de l’Ajutament aquest migdia.

Aquest servei consisteix en una aplicació per a telèfons mòbils –smartphones– que disposin de sistema Android, a través del qual prement únicament un botó s’envia missatge d’avís a la Policia Local. Automàticament, la Policia activa el protocol d’intervenció i en conseqüència, permet que es pugui actuar més ràpidament a l’establiment.

Fer ús d’aquest aplicatiu és totalment gratuït i només cal donar-se d’alta. Després la Policia Local fa una visita a l’establiment per fer la comprovació de dades i anotar els codis de seguretat per l’activació i desactivació del servei.

El regidor Sergi Cardona ha agraït la resposta dels comerciants davant aquesta iniciativa, així com també a l’anterior equip de govern -JXM, ERC, PDeCAT i CUP- per haver-lo iniciat.