Comença a Pineda de Mar la campanya d’asfaltat de carrers en mal estat

Carrer d’Ausiàs March

Avui dimarts 8 de gener comença a Pineda de Mar el pla d’asfaltat de carrers de 2019. En aquesta ocasió es contemplen quatre zones d’actuació: Pineda Centre, Poblenou, Can Pelai, Can Cornet i l’accés i aparcament del Complex Esportiu Can Xaubet.

Les obres d’asfaltatge s’iniciaran simultàniament a Can Cornet i a Can Pelai. Concretament s’arranjarà les zones exteriors de Can Xaubet que donen al costat del Passeig de la Marina i a la carretera nacional. Fins que durin les obres els usuaris del complex esportiu hauran d’accedir a les instal·lacions per l’accés lateral. Després s’actuarà al Passeig de la Marina, avinguda dels Tarongers i carrer Camós.

L’asfaltatge de Can Cornet es començarà dimecres dia 9 al carrer Corot i continuarà als carrers Ausiàs March, Lluís Vives, Narcís Oller, Rasa Vella i Ramón Casas. Per tal de facilitar l’accés a les escoles Jaume I i Mediterrània s’habilitarà la circulació en doble sentit al pas del bus escolar en els carrers Rasa Vella i Ramón Casas i posteriorment a Ausiàs March entre Narcís Oller i Claudio Coello.

Degut a aquests talls és possible que durant les obres hi hagi menys places d’aparcament disponible a la zona. Per aquest motiu l’Ajuntament recomana utilitzar el Pàrquing de La Mina, gratuït per a vehicles amb distintiu resident i a només 3 minuts a peu de l’escola Jaume I.

A partir de mitjans de febrer les obres començaran a Pineda Centre on es preveuen asfaltatges als carrers Tribala, Mossèn Cinto Verdaguer, Moragues i Barret, Jaume Balmes, Ignasi Iglesias i Pintor Fortuny. Per últim es realitzaran els asfaltatges de Poblenou als carrers La Selva, Vallés, Ponent i Sant Joaquín.

La previsió és que l’actual pla d’asfaltat finalitzi a mitjans de març. El projecte es va licitar per un preu de 617.754,65 € i finalment es va adjudicar a l’empresa Obres i Paviments Brossa SA per un import de 604.781,80 €. L’ajuntament de Pineda de Mar ja està treballant en la definició del pla d’asfaltat que s’executarà l’any vinent.

En paral·lel, els Serveis Municipals han intensificat les actuacions puntals de manteniment de la via pública a tot el municipi per arranjar l’asfalt afectat. Darrerament s’ha detectat un augment de sots i fractures al paviment dels carrers provocats per les intenses pluges de la tardor.