Les obres del Centre Cívic del Castell i la Verneda de Malgrat estaran enllestides a final d’estiu

Imatge del nou equipament cultural / Foto: José Fernández

Les obres de construcció del Centre Cívic del Castell i La Verneda de Malgrat de mar estraran enllestides a final d’estiu. Aquesta obra, inclosa en el Pprojecte d’Intervenció Integral dels barris del Castell i La Verneda, es va posar en marxa ara farà un any. La previsió és que el Centre Cívic -un dels projectes més destacats de la llei de barris i alhora una de les principals demandes del veïnat- pugui ser inaugurat cap a final d’any, aproximadament, i pugui entrar en funcionament a principi del 2013.

 

Les obres de construcció del Centre Cívic es van posar en marxa el 23 d’agost de l’any passat. Segons el projecte, el pressupost total per contracte és de 1.379.770,8 euros. Aquesta obra preveu la rehabilitació, ampliació i reforma de l’edifici, que fins ara havia servit per allotjar l’escola taller, situat al carrer del Segre.

L’objectiu del projecte és crear un centre cultural, cívic i de lleure que serveixi per promoure la vida associativa i d’activitats del barri i pal·liar la manca d’equipaments adreçats als diferents col·lectius per poder fomentar la cohesió social i el protagonisme de la ciutadania. L’edifici ha estat concebut per solucionar les necessitats socials dels veïns i potenciar els barris del Castell i la Verneda.