Malgrat de Mar es promociona a la vila francesa de Seynod

S’han fet vendes per valor de 4.000 euros

Durant la primera quinzena del mes de juny s’ha promocionat l’oferta comercial, gastronòmica i d’allotjament de Malgrat de Mar en un espai cedit per l’Ajuntament de Seynod (França).

En aquest espai s’han venut productes alimentaris, d’artesania i tradicionals d’una quinzena de comerços, associacions i artesans de Malgrat de Mar.

 

Es va fer un taller de panellets i degustació de productes

L’equip de Malgrat Turisme ha estat l’encarregat de realitzar aquesta acció durant 17 dies, que es va iniciar el passat dia 1 de juny amb l’inauguració realitzada per les alcaldesses Mme. Françoise Camussa i la Sra. Conxita Campoy.

A més a més, durant el primer cap de setmana, dos comerços malgratencs (L’Esquirol i El Rebost de l’Ibèric) també van ser-hi presents i es oferir un taller de panallets i una degustació d’embotits ibèrics.
 

Les vendes realitzades han ascendit a un total de 4.000 euros. Aquesta acció ha tingut tan bona acceptació per part dels habitants de Seynod que ja tenim la invitació per part de l’Ajuntament de Seynod per tornar a realitzar-la l’any vinent.