Els policies nacionals marxaran de Pineda avui

El ministre de l’Interior demana que continuïn als hotels tots els dies que tinguin contractats

Comunicat de premsa de l’Ajuntament de Pineda de Mar i Hotels Checkin Mont-palau i Checkin Pineda

El personal del Cos Nacional de Policia allotjats als establiments del nostre municipi han tingut un comportament exemplar durant tota la seva estada.La sortida estava prevista pel proper dia 5 d’octubre.

Ràdio Pineda de Mar

Després dels fets ocorreguts des del passat 1 d’octubre, la direcció dels establiments conjuntament amb el govern municipal han plantejat la possibilitat d’avançar la sortida del personal allotjat per raons de seguretat i amb la finalitat de garantir la convivència del municipi.

Concretament, ahir a una de les reunió amb representants del govern municipal i la cadena hotelera es va acordar de mutu acord que la sortida es produïria en el transcurs del dia d’avui. En cap cas hi ha hagut cap mesura de pressió a l’hora de prendre aquesta decisió i desmentim que l’Ajuntament hagi amenaçat a l’establiment hoteler amb tancament del mateix.

Pineda de Mar, 3 d’octubre de 2017

Notícia relacionada: «Els policies nacionals marxaran de Pineda aquest dimarts», a www.radiopineda.cat

Notícia relacionada: «Moncloa confirma que dos hoteles expulsaron a policías ante las amenazas del Ayuntamiento de Pineda de cerrarlos», en www.cadenaser.com

Notícia relacionada: «Cumbre de urgencia en Madrid por el trato a la policía en Catalunya», en www.lavanguardia.com

AMPLIACIÓ (15:22h)

AMPLIACIÓ (20:15h)

Comunicat de l’Ajuntament de Pineda de Mar

La Junta de Portaveus amb assistència dels partits representants polítics de Ciutadans, ICV-Euia-E, Pineda sí Pot, PP, ERC, Pdcat i PSC,  reunits a l’Ajuntament de Pineda de Mar, en data 3 d’octubre a les 16.30h  manifestem:

La nostra preocupació per la situació generada a Catalunya i concretament al nostre municipi arrel dels esdeveniments dels darrers dies. Fem una crida al manteniment de la convivència i la cohesió social. Des de cada ideologia, partit polític, des de cada un del sentiment individual, apel·lem a actuar amb respecte i serenor.

En aquests moments excepcionals, seguirem fent les gestions que pertoquin per recuperar la normalitat a la nostra vila. Som un poble pacífic i seguirem sent-ho.