Visita de Malgrat Turisme a la ciutat de Goleniów (Polònia)

Un miler de músics i cantaires polonesos han mostrat el seu interès en participar en els Festivals Internacionals de Música de Malgrat de Mar, que se celebren durant els mesos d’abril i octubre. Es tracta dels membres que integren una quinzena de grups i formacions de diferents ciutats de Polònia. Tots ells han assistit a la presentació que Malgrat Turisme ha fet dels festivals a la localitat de Goleniów durant aquest passat cap de setmana.

 

La presentació ha consistit en exposar als assistents els aspectes tècnics i d’organització dels festivals, així com l’oferta turística i de serveis de Malgrat de Mar. En finalitzar la presentació, als representants de les diferents entitats musicals se’ls ha donat l’oportunitat de resoldre els seus dubtes relacionats amb l’organització. També s’han interessat pels detalls del viatge fins a Malgrat de Mar.

Cal destacar, que l’acte ha comptat amb la presència i el suport del Sr. Josef Ratajczak, membre del jurat del FIBM, així com d’altres festivals de música de ressò internacional. L’estada de Malgrat Turisme a Goleniów respon a una iniciativa del Sr.
Krzysztof Sypien, director del grup Wood and Brass Band de Goleniów, que va participar en l’anterior edició del Festival Internacional de Bandes Musicals.