Inditex aposta definitivament per Tordera i construirà la seu central de Massimo Dutti al municipi

El grup tèxtil es consolida al municipi i properament començarà la construcció de l’edifici d’oficines que acollirà la seu mundial de la firma Massimo Dutti. L’edifici, que serà de construcció singular, s’aixecarà als terrenys que l’empresa es reservava dins el seu àmbit d’actuació sense afectar la zona verda projectada entre la carretera N-II i el veïnat de Fibracolor.

L’alcalde Joan Carles García destaca el valor afegit que la nova inversió significa per Tordera i les noves vies d’ocupació i riquesa que s’obren al municipi.

El grup tèxtil Inditex implantarà definitivament la seu central de la marca Massimo Dutti a Tordera motiu pel qual durant les properes setmanes començarà la construcció de l’edifici d’oficines de la firma. L’edifici, que serà de característiques singulars, està dissenyat per un reconegut equip d’arquitectes que han projectes obres de prestigi arreu de Catalunya. 

L’equipament, de planta baixa i dos pisos, ocuparà una superfície de 30.000 metres quadrats i estarà situat davant el nou magatzem de distribució que s’està construint al peu de la carretera N-II.  Aquesta nova infraestructura, però, no afectarà la superfície destinada a zona verda ja que l’edifici s’aixecarà als terrenys que Inditex havia reservat inicialment dins el seu àmbit amb la previsió d’ampliar les línies del seu negoci.

L’alcalde, Joan Carles Garcia, ha destacat durant l’entrevista a Ràdio Tordera, on ha anunciat la nova inversió, que l’Ajuntament ha apostat fort per la consolidació del grup tèxtil a Tordera.

L’acalde ha manifestat que la nova inversió és un valor afegit per al municipi en tant que garantirà més llocs de treball directes i indirectes. En aquest sentit, Garcia ha anunciat que aquesta nova inversió obrirà noves vies d’ocupació, diferents de les que s’ofereixen des del centre logístic i que van des del personal administratiu, passant pel de disseny fins al personal d’informàtica i noves tecnologies.

El consistori preveu que les obres puguin començar de manera imminent, tant aviat com es resolguin les prescripcions de caràcter tècnic que es requereixen des del Departament de Territori i Sostenibilitat.