Activitats a Blanes els dies 24, 25 i 26 de febrer

Divendres 24 de febrer
A les 18 hores, a la sala Roberto Bolaño, i amb motiu del “Mil·lenari de la Troballa de la Mare de Deu del Vilar”: Lectura de textos i poemes a càrrec del grup de Lletres i Mots i de membres de l’Obreria del Vilar.

A les 20 hores, a l’auditori del Centre Catòlic (c. de Roig i Jalpí, 16) Conferència: “Les raons econòmiques per l’estat propi”, a càrrec de Jordi Millà, del Cercle Català de Negocis (CCN).

20:00h – Benvinguda i presentació Joaquim Llorens, Coordinador de Blanes per la Independència

20:10h – Dèficit Fiscal Català. Situació econòmica dins l’Estat Espanyol. A càrrec de Jordi Millà, Membre del Comitè executiu del CCN

20:40h – Avantatges d’un Estat Propi. Línies estratègiques a seguir. A càrrec de Francesc Giménez, Membre del grup de suport del CCN

21:10h – Conclusions, preguntes i debat

Logotip de la Ciutat Esportiva de Blanes

Dissabte 25 de febrer
De les 9 a les 19 hores, a la pista vermella de la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzada per la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals: 5a. jornada de la Lliga Catalana de Boccia.

A les 22 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), Anna Roig i l’Ombre de Ton Chien presenten el seu segon àlbum “Bigoti Vermell”.

Diumenge 26 de febrer
De les 10 a les 13,30 hores: Visita lliure a les ermites de Sant Joan i de Sant Francesc.
A les 17,30 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26) Rialles Blanes: Dreams Teatre presenta el seu espectacle de teatre musical “Els tres porquets”.

De les 17,30 a les 19 hores, a la pista verda de la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzat per una empresa privada: Espectacle infantil per a nens.