L’Ajuntament de Malgrat prorroga la concessió dels terrenys on hi ha ‘El Vilar’ fins al 2037

Fundació Privada 'El Vilar'

Fundació Privada ‘El Vilar’

L’Ajuntament de Malgrat de Mar va aprovar en el ple de dijous passat prorrogar la concessió de les parcel·les de titularitat municipal on hi ha les instal·lacions del centre ocupacional de treball per a persones disminuïdes de la Fundació privada El Vilar.

La prorroga és fins l’any 2037, la qual cosa permetrà a la fundació optar a una subvenció econòmica per poder ampliar les seves instal·lacions.

La Fundació privada El Vilar farà obres de reforma per ampliar el centre ocupacional de treball de disminuïts, que té des de fa anys en els terrenys propietat de l’Ajuntament de Malgrat de Mar al polígon industrial de Can Patalina. La fundació ha demanat al consistori prorrogar les dues concessions de les dues finques -una de 2.306 metres quadrats i l’altre de 3.659 metres quadrats- fins l’any 2037.

Aquesta pròrroga, que va ser aprovada per tots els grups municipals, és un requisit per poder optar a una subvenció per fer l’ampliació de les instal·lacions del centre ocupacional de treball per a persones disminuïdes. L’Ajuntament de Malgrat va concedir l’ús d’aquests terrenys del polígon industrial de Can Patalina, la primera finca l’any 1995 i la segona l’any 1999.

L’alcalde de Malgrat de Mar, Joan Mercader, ha explicat que «aquest allargament del conveni amb la Fundació El Vilar referma el nostre compromís amb la tasca que realitza aquesta fundació per a oferir inserció laboral a persones amb capacitats diferents. A més a més, servirá per a millorar les instalacions municipals que acullen les tasques que desenvolupa Aspronis».