Ingressa a la presó l’home acusat de fer desenes de robatoris a Pineda i detingut fins a 13 vegades

Va ser detingut quan intentava robar materil d'obra al cementiri de Pineda / Policia Local de Pineda

Va ser detingut quan intentava robar material d’obra del cementiri de Pineda / Policia Local de Pineda

El jutge d’Arenys de Mar ha decretat presó preventiva pel lladre que ha estat detingut fins a 13 vegades a Pineda. L’alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha explicat que el jutge ha trobat diferents elements per decretar l’ingrés a la presó i ha dit que «és un cas que ha generat alarma social a Pineda».

Xavier Amor també ha dit que la Policia Local i Mossos d’Esquadra fan la seva feina, i per això des de l’Ajuntament de Pineda s’ha reclamat reiteradament que en prengués mesures cautelars. El darrer episodi amb aquest home va ser el passat dimecres a la nit quan va ser detingut in fraganti robant al cementiri de Pineda.

La zona de Pineda més afectada pels robatoris ha estat la urbanització de Pinemar, però recentment també va ser enxampat robant en un habitatge del correr Montpalau, en una actuació conjunta entre la policia local de Pineda i els Mossos, després de rebre una trucada d’un veí alertant del robatori.

Xavier Amor, ha dit que «ara l’Ajuntament de Pineda estarà molt atent a aquest cas» i continua assegurant que es presentarà com a acusació particular. A més, demana que la investigació determini si ha fet més actes delictius dels ja sabuts.

L’alcalde de Pineda també ha dit en una entrevista a Ràdio Pineda, que «el tema ha preocupat molt a l’Ajuntament i també al cos de la Policia Local, a banda de la preocupació dels veïns de Pineda». Per això, ha volgut fer un agraïment «a la paciència dels veïns veient com anava el cas, i també a la Policia Local i Mossos d’Esquadra».

Text: Ràdio Pineda