Arrenca la 17ena edició del Cafè Jazz de Calella

El passat divendres es va donar el tret de sortida al 17è Cafè Jazz de Calella, amb un concert de Laura Simó Quartet al bar de la Sala Mozart.

La cantant Laura Simó va està acompanyada de Francesc Capella al piano, Guillermo Prats al contrabaix i David Simó a la bateria. La següent cita serà divendres 12 de febrer al Restaurant La Gàbia, a càrrec de Wom Trio, format per Clara Luna a la veu i piano, Gemma Abrié al contrabaix i veu i Laia Fortià, bateria i també veu. El dia 19 el cicle torna al bar de la Sala Mozart on actuarà el trio liderat pel pianista Ismael Dueñas. I el divendres 26, al local Sublim del c/ Turisme número 8-10, hi actuarà el prestigiós saxofonista Gorka Benítez, acompanyat de Dani Pérez a la guitarra i David Xirgu a la bateria.
jazz16_calella

Ja al mes de març, el divendres dia 4, al bar de la Sala Mozart, hi actuarà Albert Bover al piano, Masa Kamaguchi al contrabaix i R.J Miler a la bateria.

El següent divendres, dia 11 de març, el festival es trasllada de nou al bar rodó del passeig de mar, on hi actuarà la cantant Carme Canela, acompanyada deJoan Monné, Marko Lohikari i Carlos Falanga. I el dia 18, al local Sublim, hi actuaran Guim Garcia, David Parra i Gaspar St. Charles.

I el cicle acabarà el divendres 25 de març, que és Divendres Sant, amb una doble sessió al bar de la Sala Mozart. En primer lloc actuarà el grup Trakas, amb Juan Diego a la trompeta, Abel Boquera a l’orgue Hammond B3 i de nou Gaspar St Charles a la bateria. I la segona sessió musical de la cloenda anirà a càrrec del conjunt After Hour, amb Jordi Torrens a la guitarra i l’impulsor d’aquest festval, el saxofonista calellenc Juan Karlos Narzekian.