Correos estrena un mata-segells turístic a l’oficina de Blanes dedicat a la Costa Brava

El nou mata-segell

El nou mata-segells, estampat en un sobre

L’oficina de Correos de Blanes estrena avui un mata-segells permanent amb el qual es vol contribuir a la projecció turística del municipi, tot destacant la seva condició de portal meridional de la Costa Brava.

Aquest mata-segells, que estarà permanentment a l’oficina des d’avui, ha estat dissenyat per atendre les peticions dels veïns de la localitat, els filatèlics i els turistes que desitgin estampar-lo a les seves trameses postals, enriquint-les així amb la referència a l’interès turístic de Blanes.

Antonio Sánchez, director l'Oficina de Correos de Blanes

Antonio Sánchez, director l’Oficina de Correos de Blanes / Ajuntament de Blanes

matasegell_2

El nou mata-segells

A més d’una panoràmica de la costa des del Jardí Botànic Marimurtra, al mata-segells apareix el nom de la població i la data de l’enviament. Així, Blanes i la Costa Brava viatjaran per tot el món plasmats a les cartes i postals que s’enviïn des de l’oficina.

Correos ha emès enguany 40 mata-segells turístics destinats a les oficines postals més importants de Catalunya, dissenyats per col·laborar amb la promoció turística, fent difusió de llocs i monuments emblemàtics mitjançant els enviaments de correspondència.