Mor als 48 anys el regidor de Tordera Carles Seijo per una aturada cardiorespiratòria

Carles Seijo / Ràdio Tordera

Carles Seijo / Ràdio Tordera

Aquesta matinada el regidor de l’Ajuntament de Tordera i segon tinent d’alcalde, Carles Seijo, ha mort als 48 anys per una aturada cardiorespiratòria al seu domicili.

Des del consistori s’han decretat dos dies de dol oficial i se suspendran totes les activitats que estaven previstes. Una d’elles serà l’acte de campanya electoral de Democràcia i Llibertat prevista per demà dijous a la biblioteca. Des de l’Ajuntament de Tordera volen mostrar tot el seu suport i condol a la família en aquest moment tant difícil i trist.

Carles Seijo estava casat i tenia dos fills. Militant d’ICV, va entrar a l’Ajuntament com a regidor arran de les eleccions municipals celebrades el passat mes de maig, formant part de la coalició ICV-Podem Som Tordera com a número 2 i va pactar amb CIU per formar govern aquesta legislatura. Actualment s’encarregava de l’àrea de Territori i Sostenibilitat que entre d’altres departaments hi ha l’ordenació del territori, obres i serveis, pagesia, sostenibilitat i via pública.

Després dels dos dies de dol, la secretària del consistori iniciarà tots els processos administratius amb la junta electoral per suplir la baixa del regidor torderenc.

Text: Ràdio Tordera