Mercadona obre un supermercat a Pineda amb una plantilla de 34 treballadors

mercadona_pinedaMercadona va obrir el passat divendres 11 de desembre, un nou supermercat a Pineda de Mar, ubicat al carrer Garbí, 94. Aquest establiment ha suposat una inversió de 3,2 milions d’euros i disposa d’una plantilla de 34 treballadors.

El nou supermercat, el primer que la cadena obre al municipi, ha comportat la nova contractació de 18 treballadors, tots veïns de Pineda de Mar. Tot el procés de contractació de personal s’ha fet a través del Centre Innova de l’Ajuntament de Pineda. El Servei Local d’Ocupació va facilitar a l’empresa els currículums de persones aturades de Pineda de Mar, interessades a participar en el procés de selecció de personal per incorporar-se al nou supermercat Mercadona. Els altres 16 treballadors, fins a completar la plantilla de 34 persones, són veïns i veïnes del municipi que ja treballaven a d’altres supermercats de la cadena i es traslladen al nou establiment de Pineda.

L’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, acompanyat de la primera tinent d’alcalde i regidora de Promoció Econòmica i Centre Innova, Carme Aragonès, visitaran les instal·lacions de Mercadona a Pineda demà divendres a les 12.00 h, on seran rebuts pels representants de l’empresa.

1.700 metres quadrats i 175 places d’aparcament

L’establiment té una superfície de sala de vendes de 1.700 metres quadrats, on s’ubiquen totes les seccions habituals de Mercadona: carnisseria, xarcuteria, perfumeria, alimentació envasada, begudes i drogueria. Hi destaquen les seccions renovades de productes frescos, com la de peixateria, que inclou peix directe de llotja, la de forn a granel i la secció de fruita i verdura que aposta pels productes de proximitat.

La botiga disposa de zones de descans i vestuaris per als treballadors, així com d’una sala de formació també destinada a la plantilla. En la construcció han participat 35 proveïdors que han donat feina a 120 persones durant la fase d’obra.

L’horari d’obertura del supermercat és de dilluns a dissabte, de 9.15 a 21.15 hores. També disposa d’un aparcament de 175 places per facilitar l’acte de compra a tots els clients que es desplacin en vehicle privat.

D’altra banda, cal destacar el caràcter ecoeficient del supermercat, que incorpora un conjunt de mesures (com ara recuperadors de calor, il·luminació més eficient, temporitzadors i portes automàtiques) que redueixen fins a un 20% el consum energètic.