Treuen el fanal de davant la façana de l’Ajuntament de Malgrat

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar

Operaris dels serveis municipals de l’Ajuntament de Malgrat de Mar han retirat aquest matí a primera hora el fanal que hi havia a davant de la façana de l’Ajuntament perquè interferia en la imatge de la casa consistorial i el seu accés.

També s’han tret el cendrer i la paperera que hi havia al costat. L’Ajuntament porta a terme aquests dies millores al mobiliari del centre del poble.

El fanal s’ha tret i per no perdre capacitat lumínica s’ha modificat la potència del fanal que hi ha a l’altre costat de carrer. També s’ha col·locat aquest fanal més amunt. D’aquesta manera, la façana de la casa consistorial, d’estil modernista, queda lliure. El cendrer que hi havia al costat del fanal s’ha reubicat a les Peixateries Velles al costat dels bancs, i la paperera es recol·locarà en un altre punt del poble.

Aquesta actuació s’inclou en els treballs que aquests dies porten a terme els Serveis Municipals al centre del poble per millorar el mobiliari urbà. Fa dos dies es van treure les pedres blanques que hi havia a la porta d’accés de l’Església Parroquial perquè les desenganxaven i eren un perill perquè podien fer caure. També s’ha millorat el paviment que substenta la font de la plaça de l’Església. També s’han pintat bancs i jardineres del carrer de Mar.