Distribueixen lots de productes d’higiene i de neteja de la llar entre persones amb pocs reucursos

Foto: Consell Comarcal de la Selva

Foto: Consell Comarcal de la Selva

El Consell Comarcal de la Selva ha repartit durant dos dies productes d’higiene personal i de neteja als municipis que es varen presentar a la convocatòria «Salut i crisi} de Dipsalut 2015.

Enguany, el Consell ha rebut 18.867 euros per a la compra de productes de neteja de la llar i d’higiene personal adreçats a les famílies amb pocs recursos, usuàries de serveis socials derivades als bancs d’aliments de tots els municipis de la comarca de la Selva excepte Blanes i Lloret de Mar -tenen serveis socials propis.

Els municipis que han participat en aquesta proposta mancomunada del Consell Comarcal de la Selva per la convocatòria de la subvenció de «Salut i crisi» 2015 de DipSalut són: Amer, Anglès, Arbúcies, Breda, Brunyola, Caldes de Malavella, la Cellera de Ter, Hostalric Massanes, Maçanet de la Selva, Osor, Riells i Viabrea, Riudarenes, Riudellots de la Selva, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Hilari Sacalm, Sant Julià de Llor i Bonmatí, Santa Coloma de Farners, Sils, Susqueda, Tossa de Mar, Vidreres i Vilobí d’Onyar.

El conseller de Benestar Social i Atenció a les Persones, Pere Garriga, va comprovar in situ com s’està desenvolupant el repartiment de productes als ajuntaments adherits a aquest projecte. Aquesta iniciativa es va posar en marxa fa tres anys i més tenint en compte la situació actual que estan vivint moltes famílies de la nostra comarca.

En aquesta línia, també ha volgut agrair la tasca i l’esforç que tant els tècnics de serveis socials com els responsables de manteniment del Consell estan duent a terme aquests dies amb el gran volum de feina que han tingut.

El repartiment va iniciar-se el dilluns al matí ja amb la recollida de productes d’alguns ajuntaments i s’ha acabat el passat dimecres al matí.

Els productes que s’ha repartit als ajuntaments adherits en aquest projecte són: lleixiu, detergent per la roba, rentavaixelles, gel de bany, bolquers talla 3, bolquers talla 4. Aquests productes d’higiene personal i de neteja de la llar es subministren a les famílies derivades dels serveis socials municipals mitjançant els bancs d’aliments dels pobles de la comarca.