Malgrat de Mar acull les jornades estatals de gossos policia

Ajuntament de Malgrat de Mar

Ajuntament de Malgrat de Mar

L’alcalde de Malgrat, Joan Mercader, ha inaugurat aquest matí les 2es Jornades de Gossos de Cerca d’Estupefaents i d’Intervenció d’Unitats Canines de Policia Local. Malgrat de Mar acull aquestes jornades, en les quals hi participen 50 agents de diferents llocs de l’Estat espanyol i de diversos cossos policials, i 40 gossos. El proper divendres es clouran les jornades amb una exhibició dels gossos policia al Parc Francesc Macià.

L’alcalde ha donat la benvinguda als participants en aquestes jornades, procedents de diferents municipis de Catalunya, però també, de Gijón, Canàries, Saragossa, Madrid, València i Elx, entre altres. Joan Mercader ha reiterat el suport de l’Ajuntament de Malgrat a aquesta unitat canina de la Policia Local i ha agraït la tasca que fan els agents que la coordinen.

Les jornades, organitzades per l’Asociación de Guias Caninos Policias Locales de España, consistiran en tres dies de treball conjunt de 50 agents i 40 gossos. Hi haurà ponències i sessions pràctiques, en les quals hi participaran agents dels Mossos d’Esquadra, Policia Nacional, Guàrdia Civil, entre d’altres.

Les jornades es clouran el divendres 25 de setembre amb una exhibició de les unitats canines al Parc Francesc Macià, que serà oberta a tothom a partir de les 10 h. Per altra part, la Policia Local de Malgrat celebrarà el proper divendres la seva festivitat del seu patró Sant Miquel amb un acte institucional al Centre Cultural.