La Policia Local de Malgrat deté un menor de Palafolls com a presumpte autor de 7 robatoris amb violència

Malgrat de Mar

Malgrat de Mar

Agents de la Policia Local de Malgrat de Mar van detenir aquest dimarts al migdia un jove, menor d’edat i veí de Palafolls, quan acabava de robar-li la bossa de mà a una dona a prop del supermercat Mercadona.

La Policia va detenir el jove i va recuperar la bossa de la dona que portava 500 euros en efectiu. Se li imputen 7 robatoris amb violència comesos a Malgrat des del passat mes de desembre.

El cap de la Policia Local, Joaquim Martínez, ha explicat que en el darrer mes s’ha produït 9 robatoris amb violència, sobretot al sector que va des del supermercat Mercadona fins al cementiri. La Policia estava rere la pista d’aquestes robatoris i el passat 18 de gener i per les coincidències en les descripcions fetes per les víctimes es va aconseguir identificar un sospitós.

Va ser el passat dimarts quan el va aconseguir detenir in fraganti. Un motorista del cos que circulava davant del complex esportiu municipal MES va sentir els crits d’una dona que era a terra. Altres agents van desplaçar-se ràpidament al lloc dels fets i van aconseguir detenir el jove i recuperar la bossa de mà de la dona.