Subvenció de 170.000 euros per arreglar el teatre, la biblioteca i el Palauet de Palafolls

Façana del teatre de Palafolls

Façana del Teatre de Palafolls

La Diputació de BCN ha atorgat una subvenció a l’Ajuntament de Palafolls per valor de 170.000 euros per tal de realitzar actuacions en diferents equipaments municipals.

L’ajuda, inclosa dins el Programa d’Inversions Finançament Sostenible, permetrà canviar o millorar els sistemes de climatització del teatre i de la biblioteca. Precisament, aquest ha estat un problema recorrent en questes dues instal•lacions. De fet, el consistori ha rebut queixes referents als problemes de climatització de la biblioteca Enric Miralles i, en el seu moment, el teatre es va haver de tancar a l’hivern per manca d’un sistema de calefacció eficient.

Amb aquesta ajuda de la Diputació es podrà canviar els sistemes per d’altres de més eficients i dimensionats per les instal•lacions.

Igualment, el sistema de climatització del teatre es posarà coincidint amb les obres de remodelació de l’equipament. Uns treballs que s’estan dilatant a l’espera dels permisos de la Generalitat per poder tractar la uralita que s’ha de substituir i que suposa un material sensible ja que porta amiant.

A banda dels sistemes de climatització, i segons fonts de l’Ajuntament, l’ajuda també servirà per poder crear una nova sala dins el Palauet de Palafolls. Es tractaria d’eliminar l’actual bar del pavelló, que practicament mai s’ha utilitzat, per tancar aquell espai i oferir una nova sala dins el centre esportiu.