El Club Futbol Tordera aconsegueix l’ascens a Segona Catalana l’any del seu centenari

Foto: Ràdio Tordera

Foto: Ràdio Tordera

El primer equip del Club Futbol Tordera és, des d’aquest passat dissabte, equip de Segona Catalana. Aquest cap de setmana ha aconseguit l’ascens de categoria després d’imposar-se al Sant Gregori a la tornada de l’eliminatòria d’ascens per la mínima. Finalitza, doncs, una bona temporada, que també és la del centenari del club.

Igual que el primer partit a Tordera, els defenses van mostrar un molt bon nivell i no es van veure gaires ocasions de gol. Al límit del primer quart d’hora de joc, el torderenc Abraham Galera va pentinar la pilota al fons de la xarxa i va fer pujar el 0-1, que va ser definitiu. El Sant Gregori ho va intentar fins al final amb una mica més d’insistència, però el Tordera va ser capaç de resistir.

Un centenar de torderencs i torderenques van acompanyar l’equip en el desplaçament definitiu de dissabte i van estar animant durant tot el partit. Al final, invasió de camp i gran celebració. I ja a Tordera, ahir a la tarda, la celebració es va completar amb una rua pels carrers del municipi. Escoltem Xavi Manresa, segon entrenador i Quim Barceló, president del club.

De cara al proper diumenge, 22 de juny, el Club Futbol Tordera està enllestint el dinar del centenari, que se celebrarà al castell medieval de Tordera. Ja hi ha apuntades unes 600 persones.

A més, tothom que ho vulgui, pot adquirir una còpia del DVD del centenari, que va presentar-se fa uns dies.

Text i foto: Ràdio Tordera